Anbefalinger -

_HEY5160

Psykoterapeut MPF Rikke Bay og Psykolog Sabine Schrøder

“Rikke er en sjældent veluddannet psykoterapeut med stor faglig kompetence og bred terapeutisk erfaring. Hun har en imødekommende og nuanceret tilgang til det enkelte menneske og vægter nysgerrighed og tryghed meget højt. Rikke er yderst rutineret i de kognitive metoder og er god til at skabe overblik over problematikkernes sammenhæng og de vedligeholdende mønstre. Dette gælder i såvel individuelle forløb, gruppeforløb samt supervision.  Jeg kan varmt anbefale Rikke som terapeut, underviser og supervisor.” Mette Rindom Speciallæge i psykiatri

“Sabine er fagligt dygtig, struktureret og skarp – på den gode måde. Og samtidig et virkelig behageligt menneske at være sammen med. Det giver den perfekte balance mellem tryghed og udfordring – og dermed udvikling.” Lene (klient med stress og depression)

“Rikke Bay er yderst kompetent til sit job. Hun er dygtig til at lytte, uden at afbryde, eller “løfte pegefingre”. Hun er smilende og venlig, man får en god fornemmelse af tryghed når man taler med hende. Hun er god til at sætte ens tanker i perspektiv, således, at man lærer at sortere det negative fra, og fokuserer på det positive. Blandt andet, lærer hun en at sætte “billeder” på tankerne, som man kan kalde frem i en presset situation. Jeg har været yderst glad og tilfreds med min behandling hos Rikke Bay, og kan på det varmeste, anbefale hende.” Sanne (klient med sorg og depression)

“Sabine rummer et sjældent kærligt og imødekommende væsen, som straks fordrer til åbenhed og indsigt. Sabine formår at se dig som menneske, og øjner straks dine problematikker. Sammen med dig evner Sabine, med sit skarpe blik, at skabe effektive løsninger som leder dig på rette vej mod et sjælesundt liv. En spiseforstyrrelse er yderst kompleks og det kræver en stor indsats at slippe af med. Derfor er det altafgørende at hjælpen er hjertelig men samtidigt fastholdende og kravssættende – og netop en sådan hjælp fandt jeg ved Sabine. Jeg er i mit forløb blevet mødt med stor empati og høj faglighed, og har følt mig tryg helt fra start. Jeg har fået de bedst tænkelige forudsætninger for at kunne leve et liv uden en spiseforstyrrelse. Jeg har fået blik for de negative og vedligeholdende faktorer, samt blevet tillært hvordan jeg fremadrettet lærer at håndtere eventuelle spiseforstyrrede impulser. Jeg kan på det varmeste anbefale Sabine – hun formår at tage dig i hånden, øge dit selvværd, give troen på egne evner og skabe lysere tider.” Caroline (klient med anoreksi)

Sabine udstråler en fantastisk ro, som med det samme gav mig en tryghed og tillid til at jeg åbent fik lyst til at bringe sårbare emner op. Sabines ro og empati mødte mig, lige fra jeg trådte ind i huset, ved den første kontakt til de egentlige samtaler. Sabine var god til at strukturere samtalerne, så det væsentlige blev i fokus, samtidig med at hun prioriterede den fornødne tid til at jeg fik mig sporet ind på de egentlige udfordringer. Det betød at jeg for hver samtale fik noget konkret med hjem, som jeg kunne afprøve. Samtidig med at der i forløbet hele tiden var progression i udviklingen. Sabine var god til at stille de rigtige spørgsmål på det rigtige tidspunkt, samtidig med at hun gav plads til at jeg kunne følge med. Jeg vil til enhver tid anbefale Sabine til andre.” Kristina (klient med stress)

“Jeg kan varmt anbefale Rikke Bay som behandler. Jeg oplever, at Rikke er meget professionel, kompetent og samtidig meget menneskelig og ”helt nede på jorden”.  Jeg har haft stor gavn af terapien, og har oplevet det som meget konkret og anvendeligt i hverdagen. Ikke så meget navlepilleri, men mere nogle metoder, som man kan gå ud i livet og bruge med det samme- og det virker!”  Klient (med angst)

“Sabine er en smilende, varm og behagelig person, og hun skaber nogle gode, trygge rammer for en samtale. Der er tid og rum til at tænke over tingene, og hun giver sig god tid, så man i høj grad føler sig set og hørt. Hun stiller fine og relevante spørgsmål, så man får vendt tingene på en god måde. Derudover giver hun gode redskaber til, hvordan man kan arbejde med sig selv og sine handlemønstre. Sammen med Sabine opstillede jeg ønskede delmål, som jeg kunne arbejde mig hen imod uden at føle mig presset. Sabine har derfor betydet meget for min udvikling, og mit forløb hos hende gjorde mig i stand til at imødekomme udfordringer, jeg ellers ikke troede, jeg kunne. Sabine skal derfor have min varmeste anbefaling.” Emma (klient med depression og personlighedsforstyrrelse)

“Sabine’s stille, rolige og meget venlige væsen gav mig straks en tryghed, som gav mig ro og lyst til at åbne op for de tanker, følelser og frygt for fremtiden jeg kom med. Sabine formåede præcis at stille de spørgsmål / komme med kommentarer som gjorde at jeg fik vendt mine tanker og fik sat ord på, og ikke mindst fik gjort mine følelser og tanker” legale” og dermed nemmere at acceptere min tilstand som følge stress.” Lene (klient med stress)

“Mit forløb hos Sabine har været både svært, hårdt og fuldstændig fantastisk.
Sabine har formået at ‘møde’ mig lige der hvor jeg var. Hun er både empatisk, forstående og tillidsvækkende i hendes terapeutiske tilgang, hvilket gjorde mig tryg igennem hele forløbet. Da jeg først mødte Sabine, var jeg meget plaget af mine tankemønstre, som var en stor hæmsko i mit liv. Sabine formåede at hjælpe mig til at forstå mine tankemønstre, og derved blev jeg i stand til at ændre på disse. Jeg har stadigvæk dage som er sværere end andre, men nu er det ikke længere mine tanker der går tur med mig men omvendt.
Tusinde tak for hjælpen Sabine.” 
Anne (klient med OCD)

“Sabine Schrøder hjælper dig igennem psykiske kriser med store empatiske evner. Hun forstår at lede dig til øget selvværd og selvaccept.” Jens (klient med depression)

“Sabine og jeg arbejdede sammen i Klinik for Spiseforstyrrelser på Gentofte Hospital, hvor Sabine havde ansvar for behandlingen af patienter med alvorlig spiseforstyrrelse. Hun har et skarpt blik for de faktorer, som vedligeholder en spiseforstyrrelse, og har samtidig blik for andres personlighed og ressourcer, og hun har hjulpet mange på vej videre i deres liv.” Thomas Brinck, Speciallæge i psykiatri

”Har deltaget i gruppeterapi mod depression ledet af Rikke og Sabine. Trods det skræmmende ord ’gruppeterapi’ var det rigtig godt at være sammen med andre i en lignende situation som en selv. Rikke og Sabine har begge virkelig god indlevelse og forståelse for, hvordan man har det, og hvor lidt man kan.” Ellen (klient med depression)

“Rikke – vi har været meget glade for at have dig som supervisor. Der har fra ”dag 1” været god tryghed og tillid i gruppen til at bringe patientsager op, rammen har altid været klar tydelig, fastholdt på en venlig men bestemt måde. Du har mødt os med en stor viden, erfaring og professionalisme, man kan godt mærke du har en solid baggrundserfaring. Din ro, respektfulde, fokuserede og modeltro facon har givet os den ro der skal til for at få en god læring i at anvende den kognitive terapi som metode. Vores sager har været grebet nuanceret an, med mange forskellige tilgange til problemerne, men altid fokuseret, på en måde der har givet os en vej til at komme videre med meget besværlige sager, der kan være fra såvel akut lukket afsnit som fra ambulant psykiatrien.” Lone Jelshøj, Ergoterapeut
(supervisand på kognitiv efteruddannelse, Psykiatrisk Center Nordsjælland)

“I forbindelse med at jeg har fulgt en tværfaglig uddannelse i Kognitiv Adfærdsterapi på Psykiatrisk Center Nordsjælland, har jeg gennem 1½ år været en del af Sabines supervisionsgruppe. Sabines supervision har været meget struktureret, og der har været en tydelig dagsorden hver gang. Sabine er en dygtig formidler, og har været god til at give feedback på en klar og tydelig måde.” Krista Einfeldt Güttler, Klinisk sygeplejespecialist
(supervisand på kognitiv efteruddannelse, Psykiatrisk Center Nordsjælland)

_HEY5160

Psykoterapeut MPF Rikke Bay og Psykolog Sabine Schrøder

“Igennem de sidste 5 år som HR Direktør har jeg oplevet mange dygtige ledere og ikke-ledere, der har været udfordret af stress, manglende selvværd eller en bestemt adfærd, der har været en barriere for optimal trivsel og resultatskabelse. I de specifikke sager, hvor daglig ledelse eller HR ikke har været tilstrækkelige til at genskabe balancen, har jeg hver gang henvist til kognitive psykologer og coaches.

Sabine Schrøder har været den kognitive psykolog, der har skabt de bedste resultater. Hun har på rekordtid støttet folk til bedre trivsel og motiveret dem til at tage ansvar for egen personlige udvikling. Jeg har hver gang fået kollegaer retur på arbejdspladsen, der er blevet gladere mennesker, har genvundet energien, initiativet og troen på egne evner.

Jeg kan til hver en tid anbefale Sabine Schrøder. Hun er en top kvalificeret kognitiv psykolog med lang uddannelse og efteruddannelse i værktøjskassen. Sabine er også en gennemført etisk, skarp og sympatisk person, der formår at skabe tryghed, ligeværdighed og rummelighed, når man allermest har brug for det”. Anne-Marie Finch, Global Vice President HR & Talent hos Trustpilot