Om os -

Vi har solid erfaring med behandling af bl.a. angst, depression, stress, lavt selvværd, OCD, spiseforstyrrelser, krise- og belastningsreaktioner. Vi tilbyder terapi for unge og voksne. Du kan booke din tid her på hjemmesiden. Rikke Bay giver rabat til unge under 25 år/studerende.

Kognitiv terapi vurderes ofte som den mest effektive behandling i dansk og international forskning. Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen, at klienter bør tilbydes kognitiv terapi.

Som et særligt tilbud til unge med angst mellem 13-17 år tilbyder vi terapiforløb i det anerkendte og veldokumenterede Chilled (Cool Kids) program. Forløbet indeholder også vejledning til forældre. Chilled forløb foregår enten i gruppe eller individuelt. Læs mere her.

 • vi har mange års erfaring med terapi

 • vi vægter tryghed og udvikling i dit terapiforløb

 • vi har en undersøgende og ikke-dømmende tilgang til dig og din historie

 • vi har fokus på at skabe et sted, hvor der er rart at være og hvor du føler dig velkommen

Klinik for kognitiv terapi Helsingør består af psykolog Sabine Schrøder og psykoterapeut MPF Rikke Bay. Vi har flere års efteruddannelse indenfor kognitiv behandling og leverer gode og holdbare resultater. Vi holder os løbende ajour med den seneste forskning og modtager kontinuerlig supervision af vores arbejde. Det er din sikkerhed for, at du modtager den bedst mulige behandling.

Vælg Klinik for kognitiv terapi Helsingør når du har brug for en dygtig og erfaren psykolog og psykoterapeut i Nordsjælland.

Vi tager din databeskyttelse alvorligt og lever op til EUs persondatalov (GDPR) – du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.

Har du brug for mere information er du velkommen til at kontakte os  – velkommen.

Sabine Schrøder er autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi. Sabine er uddannet cand.psych. ved Københavns Universitet og har sin bachelorgrad fra University of Melbourne i Australien.

Sabine har bred psykoterapeutisk erfaring som klinisk psykolog med voksne og unge fra både psykiatrien og privat praksis. Sabine har omfattende erfaring med kognitiv terapeutisk behandling af angst, depression, lavt selvværd, stress, belastningsreaktioner, OCD og voksne med ADHD. Derudover har Sabine i mange år arbejdet med kognitiv behandling af spiseforstyrrelser i offentligt og privat regi.

Sabine har også erfaring med engelsktalende klienter og erhvervsklienter.

Sabine har specialiseret sig i kognitiv terapi og har flere længerevarende efteruddannelser inden for den kognitive ramme bl.a. i Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Sabine har undervist og superviseret på kognitiv efteruddannelse.

Kontaktinfo:

+45 53 81 09 33
sabine@kkth.dk

Book tid online her


Rikke Bay er sygeplejerske, supervisor og kognitiv psykoterapeut MPF.

Rikke har bred psykoterapeutisk erfaring med voksne og unge fra psykiatrien og har endvidere haft privat praksis siden 2008.

Rikke har omfattende erfaring med kognitiv terapeutisk behandling af angst, depression, lavt selvværd, stress, belastningsreaktioner, OCD, personlighedsforstyrrelser samt graviditets- og efterfødselsreaktioner.

Rikke har arbejdet mange år med unge både i psykiatrien og egen praksis og har rigtig god erfaring med at give unge rum og sparring i en ny livsfase eller fokuserede behandlingsforløb i forhold til angst, lavt selvværd og depression eller lign. Som et særligt tilbud til unge med angst mellem 13-17 år tilbyder Rikke terapiforløb i det anerkendte og veldokumenterede Chilled (Cool Kids) program. Læs mere her.

Rikke har varetaget undervisning og supervision på kognitiv efteruddannelse samt været supervisor i forskellige sammenhænge, bl.a. i psykiatrien, på behandlingsinstitutioner og for sagsbehandlere.

Rikke har en 4-årig psykoterapeut uddannelse efterfulgt af 5 års efteruddannelse med specialisering inden for kognitiv terapi senest i Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Derudover har Rikke 2 års efteruddannelse til supervisor fra DISPUK.

Autoriseret sygeplejerske

Medlem af Dansk Psykoterapeut Forening (MPF)

Kontaktinfo:
+45 23 74 30 30
rikke@kkth.dk

Book tid online her

 • vi har mange års erfaring med samtaleforløb med medarbejdere og ledere, som mistrives.

 • vi er kendt for at motivere, arbejde fokuseret frem mod nye mål og skabe gode resultater.

 • vi formår at se processer og sammenhænge og hurtigt finde frem til problematikkens kerne. 

 • vi er strukturerede og velfunderede i vores metoder og har en høj grad af faglighed og etik i vores arbejde.

 • vi formår at være målrettede og på samme tid skabe tryghed med plads til refleksion og udvikling.

   

  Læs mere om vores erfaring og kompetencer nedenfor.


Sabine Schrøder, Psykolog

Sabine Schrøder,
Psykolog

Sabine Schrøder er autoriseret psykolog uddannet cand.psych. ved Københavns Universitet og har sin bachelorgrad fra University of Melbourne i Australien.

Sabine har bred psykoterapeutisk erfaring som psykolog fra både psykiatrien og privat praksis. Sabine har omfattende erfaring med kognitiv terapeutisk behandling af bl.a. angst, depression, lavt selvværd og stress.

Sabine har erfaring med erhvervsklienter, hvor hun har hjulpet mange medarbejdere og topfolk fra erhvervslivet ud af stress, angst og depression.

Sabine har specialiseret sig i kognitiv terapi, har flere længerevarende efteruddannelser inden for den kognitive ramme og har undervist og superviseret på kognitiv efteruddannelse.

Kontaktinfo:
+45 53 81 09 33
sabine@kkth.dk

Book tid online her


Rikke Bay, Psykoterapeut MPF

Rikke Bay,
Psykoterapeut MPF

Rikke Bay er sygeplejerske, supervisor og kognitiv psykoterapeut MPF.

Rikke har haft privat praksis siden 2008 og har endvidere bred psykoterapeutisk erfaring fra psykiatrien.

Rikke har erfaring med erhvervsklienter i individuelle forløb bl.a. omkring stress og håndtering af work/life-balance. Hun har holdt diverse oplæg i sociale netværk og afholdt temadage med fokus på faglig vejledning og udvikling på arbejdspladsen.

Rikke har omfattende erfaring med kognitiv terapeutisk behandling af bl.a. angst, depression og stress. Derudover har Rikke erfaring med mindfulness, undervisning samt supervision.

Rikke har specialiseret sig i kognitiv terapi, har flere længerevarende efteruddannelser inden for den kognitive ramme og har undervist og superviseret på kognitiv efteruddannelse.

Rikke har en 4-årig psykoterapeut uddannelse efterfulgt af 3 års efteruddannelse med specialisering inden for kognitiv terapi. Derudover har Rikke 2 års efteruddannelse til supervisor fra DISPUK.

Autoriseret sygeplejerske & Medlem af Dansk Psykoterapeut Forening (MPF)

Kontaktinfo:
+45 23 74 30 30
rikke@kkth.dk

Book tid online her