Er du ung og har en hemmelighed?

Måske går du rundt med en følelse af, at du skal skjule hvordan det virkelig er at være dig. At det kan være en kamp uden ende. Bare de andre ikke gennemskuer dig.

Der kan være mange gode grunde til, at du kæmper for at holde facaden, farten, humøret og energien oppe. Aldrig lader dig mærke med de bekymrede tanker. Uroen for om du klarer dig lige så godt som de andre i klassen eller på arbejdet. Måske tvivler du på om de andre kan lide dig, vil dig og vælger dig til i deres kreds. Måske er du god til at piske dig selv fremad, stramme dig an og altid yde ekstra, være “på” og vise overskud. Nogle gange kommer du måske i tvivl om du kan holde til det. At det afsløres at du ikke er klog nok til at nå dine mål.

Brug et øjeblik på at se dit liv oppefra. Tag en tur i helikopteren og mærk efter om du trives. Svar på disse spørgsmål – hvad viser de dig?

  • Tænker du meget på om du er akavet, kedelig eller kikset?
  • Eller hvordan du skal klare presset nu eller i fremtiden?
  • Har du svært ved at overskue de praktiske ting eller mangler du energi i din hverdag?
  • Har du nogen at dele dine tanker med?
  • Skal du blive ved med at have det som du har det?

Tal med nogen om det

Er dine forældre eller andre bekymrede for dig – eller får de ikke lov at se når du har det svært? Tag eventuelt en snak med dine forældre. Fortæl lidt om hvordan du har det. Måske kan du bruge deres svar til noget – de har jo kendt dig hele dit liv. Det kan også være, at du har brug for at tale med én, som ikke kender dig – endnu.

Hvorfor skal man tale med nogen om det!!! Hvad skulle det kunne forandre?? Det er jo bare ord. Men ord har magt og tanker har magt – når vi giver dem lov til at bestemme.

Trænger du til et sted, hvor der er plads til din tvivl? Hvor vi sammen kan undersøge hvad du tumler med. Hvor du kan få gavn af min erfaring og viden om hvordan man finder en vej.

Jeg kan hjælpe dig med at finde pauser i din hverdag, måske hjælpe dig med at strukturere dine opgaver, håndtere dine bekymringer og komme med strategier omkring eksamen, præstation, angst og triste tanker. Jeg har masser af erfaring med unge, som føler sig ensomme (også når de er sammen med andre), som har angst for eksamener, præstationer, gruppearbejde eller small-talk i pauserne. Unge, som mærker tristheden og uoverkommeligheden, som kan gøre det umuligt at komme afsted om morgenen.

Har jeg ramt en af dine hemmeligheder i det ovenstående eller er det noget andet, som du går og kæmper med – så er du er velkommen til at kontakte mig.

Kontakt:

Rikke Bay, Sygeplejerske og Psykoterapeut MPF

T: 23743030

M: rikke@kkth.dk

Eller book tid her på siden :-)